No, male teachers can't supervise girls getting changed. Any school doing this would be in serious breach of its safeguarding duties.
[@nspcc](https://bird.makeup/users/nspcc ) says they're waiting for direction from EHRC (npub18fu…0g0u). On safeguarding and child protection? Isn't that the NSPCC's job?
https://www.dailymail.com/news/article-16128403/Fury-NSPCC-say-male-teachers-supervise-girls-changing-rooms.html
